Med avslut görs också utrymme för ny början.

Ödmjukt vill jag tacka 2016 för de lärdomar och insikter det året medförde sig. Utan dessa skulle jag stå kvar på samma nivå som tidigare i livet. Vare sig visare eller modigare. Tacksamt inser jag att jag fått lära mig att stå kvar i stormens öga när omvärlden har blivit oförutsägbar.

Jag behöver inte kliva in i rädslor eller lösa situationer vars syfte är att läka. Bara känna och förstå att det som sker ska ske och jag finner mod i att låta det ske. Avslut var 2016 års stora ledord för mig. Att släppa taget om kontrollen och framförallt; släppa taget om egot. Att släppa taget om egot gjorde mig fri. Jag får energi och utrymme till att leva det liv jag själv vill leva när jag inte fokuserar på blockeringar och tankemönster som gör att jag mår dåligt. Och att dela med mig av detta är något jag brinner för. Det finns inget vackrare än att få vara med om när någon hittar sitt dharma; sitt livssyfte. Det är som att läsa en berättelse ur Tusen och En Natt.

Med årsreflektion kommer nytt

2017 bjuder på mycket både hos mig och YourDharma. Jag kommer att slutföra mitt transpersonella år inom psykosyntes och utöka mina kunskaper inom yoga och meditation. Samarbeta med spännande människor och finnas på plats som utställare på Harmoni-Expo 1-2 april.

Hos YourDharma kommer det också att hända saker:

  • Din personliga coach blir en nätkurs
  • Gratis material om att finna sin tid blir tillgängligt
  • Kundaliniyoga hos företag finns som tjänst, kontakta mig gärna
  • Transpersonella coachsamtal för dig som vill finna livsharmoni
  • Och mycket mycket mer

Sat Nam och Gott Nytt År!