Hej då 2017 – hej 2018!

 

Nu är det inte långt kvar på detta år. Första advent med julbord, Lucia med ljuskrona och Julafton med julklappar har varit. Nu är det Nyårsafton. Vad hände egentligen under detta år? Och vad åstadkom jag? Vad har jag lärt mig?

I år har det varit kanaliseringskurs, grundkurs Medicinsk yogainstruktör, kurs Reiki master, grundkurs Acceptance Commitment Therapy (ACT), Dipl. Soulful Transformation terapeut, kurs i 21 step Meditation (Kundaliniyoga), kurs Dreamality Facilitator och påbörjan till Dipl. Bildtolkare har varit på schemat. Min utbildningsresa är på sitt fjärde år och den har innehållit bland annat: Vedic Art, Dipl. Samtalscoach i psykosyntes och cert. Kundaliniyogalärare. Phew… hard work this…

Min webbsida har fått nytt utseende och den fortsätter att utvecklas. Ett bokningssystem och shop ska läggas till. Bloggen är uppe och snurrar även om jag fuskar med mina inlägg (ska bli bättre på det 2018 – I promise…). Mitt företagande har tagit fart och jag håller i yogaklasser på Yogini och HelhetsHälsan där jag för övrigt tar emot för utvecklande samtal och Reikimassage.

Det jag inte har fått till än är disciplin i att fullborda mitt skrivna material och de onlinekurser som jag vill publicera. Håller på och lär mig teknik i att spela in filmer, skapa ljud (podd) och webbinarium samt skapa kursinnehåll. Jag vill så mycket att det nästan har varit omöjligt att begränsa mig – men jag inser att det är just begränsning jag behöver göra. Ta en sak i taget. Ett steg i taget.

Fokus under 2018:

  • Onlinekurser ska publiceras inom coaching
  • Fler blogginlägg (med bättre arbetsrutin) ska skrivas
  • Slutföra utbildningar och kurser för egen del
  • Fortsätta att skapa spännande yogaklasser
  • … och annat spännande 🙂

Sat Nam,